Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов ще се яви

...
Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов ще се яви
Коментари Харесай

Борисов е призован на разпит в полицията

Бившият министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов ще се яви на разпит в полицията. Борисов самичък заяви на брифинг пред кореспонденти, че е получил призовка за явяване пред органите на реда. В документа написа, че е извикан " за снемане на сведения ".

В сряда някогашният аграрни министър Мирослав Найденов разгласи, че два пъти е давал пояснение в полицията. Той допусна, че по същото дело викат и Борисов. Става въпрос за т.нар. канибалски сигнал. Бившият аграрни министър счита, че раздухването на този остарял случай, който е от 2009 година, е неуместно и е предизвикано политически по отношение на изборите.

Преди повече от месец Бойко Рашков сподели, че ще сезира прокуратура за дейностите на някогашния министър председател. Служебният Министерство на вътрешните работи шеф разказа за сигнал от анонимен очевидец, който твърди, че Борисов го е заплашил. Според анонимния очевидец Борисов му споделил " Имаш жена и деца, които няма да схванат дали не ядат твоето месо ". 

Рашков разясни, че след опасността от страна на Борисов очевидецът е бил заставен да се яви още веднъж пред арбитър, с цел да каже, че не поддържа показанията, които е дал преди този момент. По делото е имало данни за осъществени закононарушения от един от министрите в първия кабинет на Борисов. " На процедура Борисов се е застъпил за него. За да не отиде на съд, е принуждавал този човек да отдръпна своите свидетелствуване, въз основа на които министърът щеше да влезе в пандиза. Става дума за 200 хил. лева към оня интервал ", изясни Бойко Рашков.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР